Online brillen passen & digitale gezichtsanalyse

Uw klanten kunnen altijd en overal uw brillen online passen. De OHWA staat voor Optician Home Web App. Een specifiek voor opticiens ontwikkelde web applicatie die uw winkel bij de mensen thuis brengt. Uw collectie kan vanaf iedere computer gepast worden dankzij Augmented Reality en een digitale gezichtsanalyse. In de virtuele paskamer kunnen uw klanten verschillende brillen passen, die via een webcam op zijn of haar gezicht worden geprojecteerd. 

De OHWA maakt het voor de zelfstandige opticiens mogelijk om sterk vertegenwoordigd te zijn op internet met de laatste technologieën. De OHWA sluit uiteraard naadloos aan bij de OITA waarmee u met deze combinatie de gewenste digitale marketing slagkracht in huis haalt!

Uw optiek voortaan 24/7 geopend

Via de website kunnen online bezoekers uw collectie bekijken en deze dankzij Augmented Reality op het gezicht projecteren. Hiermee wordt iedere huiskamer een virtuele paskamer. Indien een klant een selectie van monturen heeft gemaakt, kan hij of zij deze reserveren en een afspraak maken.

Goed advies dankzij online profileringstool

Als zelfstandig opticien onderscheidt u zich van grote ketens door persoonlijk en goed advies. Met dit in gedachten is de OHWA uitgerust met een unieke en weldoordachte profileringstool. Bezoekers van de website komen te weten welke bril het beste bij hun past door antwoord te geven op vragen die gesteld worden in een aantrekkelijke quiz vorm.  

Innovatie voor iedere opticien

De OHWA maakt gebruik van de meest moderne technieken, zoals Augmented Reality voor het virtueel passen van brillen, maar ook de digitale gezichtsanalyse is uniek. De profileringstool vraagt tijdens de quiz om voor de webcam plaats te nemen waarna het gezicht geanalyseerd wordt. De vorm van het gezicht, de ogen en de neus worden bepaald en de OHWA adviseert de klant welk type monturen het beste bij zijn of haar uiterlijk past.

Hoe zijn de kosten van de OHWA opgebouwd?

  • Design en inrichtingskosten (eenmalig);
  • Gebruikslicentie voor software (maandelijks/jaarlijks);
  • Digitalisering en bewerking van uw collectie (optioneel).

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demo of neem contact op voor mogelijkheden en tarieven.